3 augustus 2013 Hallo, Top, Mooi uitzicht, mooie badkamer, big TV, lekker geslapen. Leuk zeg, fantastico......
2013
Gastenboek
2014
27 juli 2013 Hallo, Eerst en vooral om te beginnen waren we, vanaf het moment dat we binnen kwamen , zeer blij met het uitzicht. De avonden met animatie hebben ons ook goed bezig gehouden en met het spelletje UNO hebben we ons ook goed geamuseerd. Het appartement is nieuw, alles is dus aanwezig en in orde, we vonden het heel fijn om er als 2de in te verblijven. De activiteiten rond het meer zijn heel plezant, zoals : water-ski, wakeboard, raften,paraguiden........ We vertrekken nu terug naar België, we vonden het een leuke en leerrijke ervaring. Tot snel, Groetjes,
15 augustus 2014 Bonjour, We hebben een week heerlijk genoten hier en willen eigenlijk helemaal nog niet weg !! :-) Het zwembad is heerlijk en helemaal niet druk. Broodjes service prima. Heerlijk dat grote balkon en de televiekanalen nog een beetje BVN. En in de keuken alles was er en de nespresso machine heerlijk koffie cupjes gekocht in de supermarkt. Wie weet komen we nog eens terug we hebben genoten. Vriendelijke groet; Fam. uit Nederland. O. ja onze zoon vond het stapelbed geweldig.
2015
30 augustus
We hebben 5 dagen in jullie appartement verbleven en een heel fijne tijd gehad. Alles was aanwezig alleen een aftrekker om te poetsen was er niet. Verder was alles ok en we hebben genoten van jullie app en het fijne uitzicht. Hopelijk tot een volgende keer.
2016
23/30 juli
Wat een heerlijk appartement. s’Morgens koffie gedronken en ontbijten op het balkon met het geweldig uitzicht. We hebben genoten van de omgeving en van de luxe van het appartement. Onze dochters hebben leren wakeboarden bij Mrco, de uitbater van een waterski school in de Baie de Chanteloube. De ski school zit op een camping vlak voor het haventje. Het was een mooie ervaring, een aanrader! We hebben een heerlijke week gehad.
2017
26 juli We hebben een heerlijke week gehad in dit luxe appartement. Elke dag ontdekken we iets nieuw. Prachtige wandelingen gemaakt, een boot tochtje op het meer. De provençaalse markt op zondag in Chorges een aanrader Het vuurwerk op woensdag in Savine le lac. Wij komen zeker terug!!!!
2018
Waren aangenaam verrast toen we binnen kwamen, wat een luxe, alles is aanwezig. Men heeft een prachtig zicht op het meer en de bergen. Elke ochtend meegedaan aan de ochtendgym bij het zwembad. Ezel tocht, en wandelingen!! De nodige kaarten over de ongeving zijn ter beschikking in het appartement!! Komen zeker terug!!!
11 augutus
2019
Hautes Alpes Sud, Alpes Hautes Provence, Lac de Serre-Ponçon Domaine l’ Ecrin du lac